ΔΕΝ είμαστε ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΟΙ ή ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ. Είμαστε ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ και ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΙ.


Με το πρόσφατο ρεσάλτο των Ισραηλινών πολλοί έκλεισαν το μάτι στην ακροδεξιά, ενώ ακούστηκαν και ρομαντικοί αναστεναγμοί για το "ημιτελές έργο" του Αδόλφου. Ο φασισμός βέβαια υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και όποιος δεν το βλέπει, ας κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη. Αρκετά πια με τα κοινωνικά αγράμματα τυπάκια και τα ασπόνδυλα κρυπτοφασιστοειδή... Παραθέτω δυνατό κείμενο από το ΛΑΠΟΥΤΑ

Ο στόλος της ελευθερίας δέχτηκε επίθεση από τους Ισραηλινούς και μετρά με σιγουριά δύο νεκρούς και τριάντα τραυματίες ενώ νεώτερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν 16 νεκρούς. Εξαρχής το παιχνίδι ήταν χαμένο από τη στιγμή που οι “ακτιβιστές” αποφάσισαν μια τόσο ριψοκίνδυνη ενέργεια γιατί οι Ισραηλινοί πραγματικά δεν αστειεύονται. Αυτό δεν το έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος.

Δεν μπορείς να μιλάς για “στόλο ελευθερίας” και η κίνηση να υποστηρίζεται από τον τύπο και τα ιστολόγια με τις πιο χυδαίες προκλήσεις και ύβρεις. Είναι σαν να μιλάτε πως ο αυτός ο στόλος πάει οπλισμένος μέχρι τα δόντια για να ανακαταλάβει την Ιερουσαλήμ. Αν θες να βοηθήσεις ένα δοκιμαζόμενο λαό, δεν προκαλείς ανοιχτά τον αντίπαλό του. Θα την πληρώσουν πάλι οι Παλαιστίνιοι που αρκετά υποφέρουν και από τις εσωτερικές τους έριδες.

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα και θα το λέω συνέχεια, τα δίκαια των Παλαιστινίων είναι το πρόσχημα για να εκδηλώσουμε τον αντισημιτισμό μας. Δεν είμαστε ούτε φιλόκουρδοι ούτε φιλοπαλαιστίνιοι, αλλά τουρκοφάγοι και εβραιοφάγοι.

Και επιτέλους καταλάβετε, ιδίως οι “αριστεροί” γιατί από τους ακροδεξιούς δεν περιμένουμε προκοπή, πως η εποχή των Σταυροφοριών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

ΥΓ. Δεν θα μου προξενούσε ιδιαίτερη έκπληξη αν οι Ισραηλινοί ανακοινώσουν πως ανάμεσα στους 10.000 τόνους της βοήθειας υπάρχουν και πολεμοφόδια. Όσο ικανοί είναι αυτοί στην προπαγάνδα άλλο τόσο ικανοί μες την απέραντη βλακεία είμαστε κι εμείς να εκθέσουμε κατ’ αυτό τον τρόπο τους Παλαιστίνιους.
Creative Commons License

This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Ελλάδα License.


ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης.