Οι SCORPIONS (πάλι) στην Ελλάδα. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;

Το θάψιμο των Scorpions και τα καλαμπούρια για την ηλικία τους και την εμμονή τους με την Ελλάδα είναι τόσο αβίαστα και εύκολα, όσο και η αγορά των εισιτηρίων για το επόμενο live τους.
Βαρετό όμως, έτσι; Βαρετό σαν τη μουσική που παίζουν τα τελευταία χρόνια. Και πώς να μην είναι άλλωστε προβλέψιμη και βαρετή, όταν είναι πλέον 70ρηδες και οι τελευταίες γνήσια δημιουργικές στιγμές τους έσβησαν κάπου μεταξύ 'Lovedrive' και 'Blackout'.

(Ψιτ, Scorpion fans, δε θα μπω στη διαδικασία να σας το αναλύσω τώρα γιατί είστε μουσικά απαίδευτοι και χαζούληδες. Το θέμα της ανάρτησης είναι άλλο. Κλείνει η παρένθεση).

Γιατί λοιπόν έρχονται συνεχώς οι Scorpions;
Γιατί δεν τα παρατάνε;

Καταρχήν, οι Scorpions περιοδεύουν παγκοσμίως. Και με σχετική επιτυχία μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η μουσική τους πλέον δεν έχει κανέναν νεωτερισμό ή έστω, κάποια φρεσκάδα. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που σαρώνουν. Σωστό ή λάθος, δίκαια ή όχι, ΣΑΡΩΝΟΥΝ. Και μάλιστα στη δύση της καριέρας τους.
Γιατί λοιπόν να τα παρατήσουν; Επειδή το θέλεις εσύ μικρονοητικέ που πήζεις για τρεις κι εξήντα το μήνα; Εκείνοι τουλάχιστον μέχρι και σήμερα κάνουν μια δουλειά που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και επιπλέον, τα κονομάνε μια χαρά.

Επιπλέον, δεν είδα να ανοίγει ρουθούνι για τον θανατολάγνο μπίχλα Nick Cave (άφησε και μουστάκα για ξεκάρφωμα ο παπάρας) που κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται στο Ελλάντα και είναι σχεδόν πάντα sold out.

(Παρεμπιπτόντως, Cave fans, είστε κι εσείς τελείως μουσικά άμπαλοι και μάλιστα χειρότεροι από τους Scorpions fans γιατί επιπλέον είστε και σνομπ).

Ούτε για εκείνο το υπερεκτιμημένο φαλακροτεκνό από τας Σκανδιναβίας (τον Hoyem ντε), με την ψευτοαισθησιακή φωνή και τα ίδια βαρετά ακόρντα ακούστηκε κάτι που είναι εδώ πλέον σχεδόν κάθε χρόνο -έπαιξε και στο Ηρώδειο ο παπάρας τρομάρα του.

Καλά κάνουν λοιπόν οι Σκορπιοί και έρχονται. Γουστάρουν αυτό που κάνουν, πληρώνονται καλά και έχουν βρει γόνιμο έδαφος εδώ, όπως και άλλοι overrated μουζικάντηδες και 'εναλλακτικοί' καλλιτέχνες. Για αυτό στην επόμενη αναγγελία του live τους στην Ελλάδα, πριν σηκώσουν κάποιοι υπεροπτικά το φρύδι γελώντας ειρωνικά, ας σκεφτούν πού βρίσκονται οι ίδιοι, με τι ασχολούνται και το κυριότερο, πόσες φορές έχουν λιώσει το 'Still loving you' σε κάθε εφηβική τους καψούρα. ΧΑ!

ΥΓ: Αν σε αναγνωρίζουν οι ομότεχνοί σου, αν είσαι καλοδεχούμενος στη συντεχνία, οι υπόλοιποι να κάνουν μια χάρη στον εαυτό τους και να το βουλώνουν. ΔΕΙΤΕ:
Creative Commons License

This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Ελλάδα License.


ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις ό,τι θες από αυτή την σελίδα χωρίς άδεια.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αντιγράψεις τίποτα χωρίς να αναφέρεις την πηγή προέλευσης.